In navolging op mijn eerder geposte healthy twix, bij deze deel 2 in de serie ‘healthy candybars’, namelijk: de healthy bounty! Waan je even op een tropisch eiland met deze smaaksensatie van kokos en pure chocolade!
Wat heb je nodig voor deze bounties?
Voor de bodem:
- 40 gram amandelmeel
- 1 el pindakaas
- 1 el gesmolten kokosolie
- 1 el honing
Voor de kokoslaag:
- 50 gram kokosrasp
- 2 el gesmolten kokosolie
- 2 el honing
Voor de chocoladelaag:
- 60 gram gesmolten pure chocolade
Hoe maak je deze bounties?
- Meng het amandelmeel met de pindakaas, de gesmolten kokosolie en de honing. Doe deze op de bodem van je bountyvormpjes en zet dit 10 minuutjes in de vriezer.
- Ga nu verder met de kokoslaag: meng de kokosrasp met de gesmolten kokosolie en de honing en doe dit bovenop je bodem in de bountyvormpjes. Zet weer voor 10 minuutjes in de vriezer.
- Verdeel de gesmolten chocolade over de kokoslaag en zet ze voor de laatste keer in de vriezer, zodat de chocolade snel stolt.
- De bounties zijn hierna prima in de koelkast te bewaren!
- Eet smakelijk!