Het leven van een hardlopende jongensmama - en al haar keukenavonturen
Aardbeien cheesecake in een potje
Aardbeien cheesecake in een potje

Aardbeien cheesecake in een potje

Aardbeien cheesecake in een potje

Ik krijg echt niet genoeg van die heerlijke, zoete aardbeien! Ze staan de hele maand al in de koelkast en ik blijf ermee in de weer! Door mijn ontbijtje ’s morgens, smoothies, taartjes, you name it! Omdat ik het ook leuk vind om kleine taartjes te maken, maakte ik deze schattige aardbeien cheesecakejes in een potje. Leuk voor verjaardagen, maar ook om als toetje te serveren bij een fijne tuinmaaltijd 🙂 Geniet ervan!

Wat heb je nodig voor 6 porties?

  • 6 speculaaskoekjes
  • 100 ml slagroom
  • 100 ml zuivelspread
  • 70 gram aardbeienjam
  • 150 gram aardbeien

Hoe maak je deze cheesecakejes?

  1. Pak 6 glaasjes of potjes en zet deze klaar op het aanrecht
  2. Doe de speculaasjes in de keukenmachine en verkruimel ze. Dit kan je ook met de deegroller doen, als je de speculaasjes in een stevige zak doet. Verdeel de kruimels over de bodem van de potjes.
  3. Klop de slagroom op en roer hier vervolgens de zuivelspread en aardbeienjam doorheen. Verdeel dit over de speculaaskruimels
  4. Was de aardbeien en snij ze in stukjes. Verdeel de stukjes over de cheeselaag.
  5. Bewaar de cheesecakejes in de koelkast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.