Meestal heb ik hele saaie ontbijtjes. Ik pak een kom kwark, doe er een scheut honing bij, gooi er wat fruit en ander lekkers in en mijn dag kan beginnen. Maar soms… soms neem ik de tijd om iets anders voor mezelf klaar te maken. Zo ook deze overnight oats, maar dan gemaakt met yoghurt in plaats van met melk of water. En dat was een erg goed idee, dus ik deel dit recept graag met jullie
Wat heb je nodig?
- 150 gram yoghurt
- 30 gram havermout
- 1 el honing
- 2 tl kokosrasp
- 1 tl speculaaskruiden
- 1 peer
- Handje gemengde noten
Hoe maak je dit?
- Meng de yoghurt met de havermout, honing, kokosrasp en speculaaskruiden en zet dit een nachtje in de koelkast.
- De volgende ochtend voeg je de peer (in stukjes snijden is handig haha) en de noten toe, en kan je aanvallen! Easy peasy!
- Eet smakelijk!