Afgelopen week postte ik al een recept voor breekchocolade! Ook deze Nizza kokos caramel koeken zijn ideaal om in stukken te breken en cadeau te doen. Zelf opeten kan uiteraard ook prima, of een beetje 50/50, want helemaal ‘gezond’ is het nu ook weer niet. Maar hey, soms is niet gezond ook prima. Het leven draait om balans!
Wat heb je nodig?
- Nizza biscuits
- 200 gram lichtbruine basterdsuiker
- 200 gram roomboter
- 300 gram chocolade
- versiering naar keuze
- bakvorm van 20×30 cm
Hoe maak je dit?
Verwarm de oven voor op 170 graden en bekleed een bakvorm met bakpapier

Zet een steelpannetje op het fornuis en doe hier de roomboter en basterdsuiker in. Meng dit tot het caramel wordt en laat dit nog 3 à 4 minuutjes doorkoken (en blijf roeren!)

Haal je bakvorm uit de oven en laat 2 minuten afkoelen.
Hak de chocolade in stukken



