Afgelopen week zag ik een Reel op Instagram waar iemand breekchocolade maakte. Dit moest ik natuurlijk even zelf proberen! Ik bedoel… chocolade! En dan zo leuk versierd, dat je het iedereen cadeau kan doen! Afgelopen week heb ik al meerdere mensen blij gemaakt met een zakje met deze lekkernij! Supereasy te maken; dus bij deze een foto ‘how-to!’

Wat heb je nodig?
- 8 repen chocolade naar keuze
- versiering; denk aan sprinkles, noten, kleine koekjes, pretzels, gedroogd fruit, kokosrasp ect
- plastic zakjes, stickers en lintjes om het leuk te verpakken
Hoe maak je dit?
Verwarm de oven voor op 50 graden!
Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel de chocolade over de bakplaat

Zet de bakplaat 10 à 15 minuten in de oven; tot de chocolade zacht is




Als je klaar bent met versieren, zet je de bakplaat in de koelkast. Wacht een uurtje tot het goed hard geworden is

