Het leven van een hardlopende jongensmama - en al haar keukenavonturen
Pasta bolognese
Pasta bolognese

Pasta bolognese

Op dinsdag is het bij ons vaak ‘pastadag’, omdat we dan hardlooptraining hebben. Vaak maak ik een grote pan met saus, waarvan we dan porties kunnen invriezen. Altijd handig voor dagen dat we geen zin of tijd hebben om te koken. Uit het recept voor deze bolognesesaus haal je ongeveer 5 à 6 porties, ligt er even aan of je een grote eter bent!

Wat heb je nodig voor de pastasaus?

  • 6 trostomaten
  • 1/2 courgette
  • 2 rode uien
  • 1 rode puntpaprika
  • 2 teentjes knoflook
  • blikje tomatenpuree
  • bakje gekleurde cherrytomaatjes
  • italiaanse kruiden
  • 300 gram gehakt
  • peper en zout naar smaak

Hoe maak je deze pastasaus?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.